Caddy’de çok iyi fırsat
6 ay için %2,59 faiz oranı ile

2024 model Caddy'yle yola çıkmak için çok iyi fırsat

Volkswagen Ticari Araç’tan Caddy kredi kampanyası! Hayalinizdeki Caddy modelleri 500 bin TL krediye 6 ay için %2,59, 12 ay için %3,59 ve 24 ay için %4,54 faiz oranı avantajıyla Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcılarında. Siz de hemen aşağıdaki formu doldurun, hayalinizdeki 2024 model Caddy'e kredi fırsatlarından yararlanarak sahip olun.
Hangi yetkili satış noktasından bilgi almak istersiniz?
Kullanım Şartları ve Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve Aydınlatma Metni'ne buradan ulaşabilirsiniz. Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni'ne  buradan ulaşabilirsiniz.
Kampanya tüzel ve bireysel başvurularda Volkswagen 2024 model Caddy 2.0 TDI model araçlar için geçerlidir. Kredi üst limiti 2024 model Caddy 2.0 TDI, 500.000 TL'dir. Vade 6-36 ay olarak uygulanmaktadır. Kampanya 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olup kullanılacak faiz oranları tablo içerisinde belirtilmiştir.

Diğer konular hakkında bilgi sahibi olmak için 444 5833 numaralı müşteri ilişkileri hattımızdan bizlere ulaşabilir veya tüm Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcılarından bilgi alabilirsiniz.



*Sitede gösterilen tüm görseller örnektir. Satışta olan modellerden farklılıklar gösterebilir. Daha fazla bilgi için lütfen yetkili satış ve servis noktalarımız ile iletişime geçiniz.
web sitesinde;

Ticari Araç

Volkswagen Caddy

,

Ticari Araç

Yeni

Volkswagen Transporter

,

Ticari Araç

Volkswagen Caravelle

,

Ticari Araç

Volkswagen Yeni Crafter

ve

Ticari Araç

Volkswagen Amarok

modellerinin

fiyat listesi

, yetkili servis ve satıcı ağına ulaşabilirsiniz.

Ticari Araç

Volkswagen Caddy

,

Ticari Araç

Yeni Volkswagen Transporter

,

Ticari Araç

Volkswagen Caravelle

,

Ticari Araç

Volkswagen Yeni Crafter

ve

Volkswagen Amarok

son

fiyat listesi

ve özelliklerini keşfedebilir

kampanya

ve fırsatlara ulaşabilirsiniz.